Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال ۱۳۸۴، پس از تصویب و اجرایی شدن طرح سهام عدالت توسط دولت و آغاز نام نویسی برای این سهام، به جهت مزایای بالایی که از سوی دولت، برای این نوع سهام در نظر گرفته شده بود، تعداد زیادی از افراد واجد شرایط، برای دریافت سهام عدالت، اقدام به ارائه مدارک و ثبت نام در آن کردند؛ اما به رغم جمعیت عظیمی که موفق به ثبت نام شدند، شمار بسیاری از افراد نیز به دلایل مختلف، از ثبت نام و دریافت سهام در دوره نخست جا ماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تابناک اقتصادی؛ بعد از آزادسازی سهام عدالت، تعیین تکلیف جاماندگان این سهام مورد پیگیری جدی مسئولان قرار گرفت و طی دو سال گذشته، وعده‌های زیادی در راستای زمان اجرایی شدن تخصیص سهام عدالت به جاماندگان اعلام شد، تا جایی که بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱، دولت مکلف است به جاماندگان سهام عدالت، این سهام را واگذار کند.   شناسایی افراد جامانده از سهام عدالت به کجا رسید؟
حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی سازی در خصوص آخرین اقدامات برای شناسایی جاماندگان سهام عدالت با بیان اینکه انتهای بند الف تبصره دو قانون بودجه به اختصاص سهام عدالت به مشمولان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و سایر افراد واجد شرایط اشاره دارد، اظهار داشت: در این راستا، شناسایی افراد جامانده نیز از افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی آغاز و در این راستا چند جلسه برگزار شده است، زیرا برخی بانک‌های اطلاعاتی کامل نبوده و برخی نیاز به اصلاح داشته‌اند.

وی از مشخص شدن تعداد جاماندگان خبر داد و افزود: در آخرین جلسه‌ای که هفته گذشته با رئیس سازمان بهزیستی، معاون وزیر رفاه و مسئولان کمیته امداد برگزار شد، تعداد جاماندگان تحت پوشش این دو نهاد مشخص شدند؛ این افراد در مجموع حدود سه میلیون و ۳۳۷ هزار و ۷۰۰ نفر هستند که حدود دو میلیون و ۲۵ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی و حدود یک میلیون و ۳۰۰ نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند.

رئیس سازمان خصوصی سازی در گفت‌وگو با ایسنا، درمورد پرتفوی افرادی که به عنوان مشمول شناخته شده اند نیز گفت: تا دو هفته آینده پرتفو این افراد مشخص می‌شود. درواقع کیفیت پرتفو، نوع سهام، میزان سهام هر فرد و روش انتقال مشخص شده و در تیرماه اطلاع رسانی کامل می‌شود. تفاوت پرتفوی این افراد با مشمولانی که سال ۱۳۸۴ انتخاب شدند در این است که هم اکنون سهام دولت بسیار محدود شده و ابتکار عملی که در آن زمان بوده، وجود ندارد. از طرف دیگر، دولت تکالیف دیگری در بند الف تبصره دو یا بند‌ی که رد دیون است و... دارد و تابلوی بورسی سهام دولت کفاف این تکالیف را نمی دهد. باید اولویت سنجی صورت بگیرد که در حال انجام است.   بدون پرداخت حتی یک ریال سهام‌داری کنید!

قربانزاده با تاکید بر اینکه افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی لازم نیست برای نام نویسی به جایی مراجعه کنند، توضیح داد: افراد باید توجه داشته باشند که اصلا ثبت نامی وجود ندارد، زیرا هویت افراد مشخص و در بانک اطلاعات موجود است. این افراد نباید حتی یک ریال پرداخت کنند. اگر پیامکی ارسال می‌شود که لینک ثبت نام دارد، قطعا کلاهبرداری است و ربطی به دولت و وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی ندارد.

وی در ادامه در مورد سایر افراد واجد شرایط نیز گفت: درمورد تعیین سایر افراد واجد شرایط نیز جلسات مجزا درحال برگزاری است. مطابق تبصره ۳ ماده ۳۴ اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ باید با همکاری وزارت رفاه و طبق سازو کاری که پایگاه رفاهی ایرانیان دارد، افراد واجد شرایط  بر اساس دهک بندی شناسایی شوند؛ بنابراین، مرحله بعد دو دهک ابتدایی هستند که باید تا پایان سال سهام عدالت به آن‌ها تخصیص پیدا کند. این موضوع نیاز به جلسات بیشتری دارد که ممکن است تا چند ماه آینده زمان ببرد.   ۲۰ میلیون جامانده از سهام عدالت

بر اساس این گزارش، اشاره رئیس سازمان خصوصی سازی به زمان بر بودن شناسایی سایر افراد واجد شرایط در ماه‌های آتی، در حالی است که پیش از این در اردیبهشت ماه امسال، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری که به موضوع «تکلیف قانونی جاماندگان سهام عدالت» اختصاص داشت، گفت: گزارش‌هایی که ما داشتیم تعداد زیادی از افرادی که مستحق دریافت سهام عدالت بودند مثل افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی، رزمندگان، ایثارگران، کارگران فصلی و خیلی از افرادی که جزو مجموعه‌هایی بودند که کاملاً در اولویت واگذاری بودند، این‌ها از دریافت سهام عدالت محروم شده بودند.

پورابراهیمی گفت: کمیسیون اقتصادی در مجلس یازدهم این را در دستور کار قرار داد و پس از بررسی و جلسات مشترک با دولت برای این که بتواند این واگذاری انجام شود، ظرفیتی ایجاد کرد. البته ظرفیتش به اندازه‌ای است که بتوانیم اولویت‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی را چهار میلیون تا پنج میلیون در نظر بگیریم و بقیه را اضافه کنیم. در این باره باید گفت، سقف آن حداکثر تا ۲۰ میلیون است، ولی طبیعتاً هر چه ما به انتها نزدیک می‌شویم، اولویت‌های ما کاهش پیدا می‌کند یا درصد اعطای سهام هم می‌تواند تغییر یابد. وی گفت: عدد جا ماندگانی که باید احراز شوند در بانک اطلاعاتی که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هست، احصا می شود، چون واگذاری هم بر اساس یک شرایطی است که انجام شود.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی قیام 15 خرداد محمود دعایی جامانده سهام عدالت بورس خصوصی سازی آزادسازی سهام عدالت آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی قیام 15 خرداد محمود دعایی تحت پوشش کمیته امداد سازمان خصوصی سازی سهام عدالت دریافت سهام رئیس سازمان ثبت نام بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟

تین نیوز

بیمه بدنه خسارت هایی را پرداخت می کند که توسط بیمه شخص ثالث قابل جبران نیستند. یعنی خسارت های ناشی از بلایای طبیعی، سرقت کلی و جزئی و تصادفاتی که صاحب خودرو مقصر آن هاست. اما میزان پرداخت خسارت هر حادثه، با توجه به سقف تعهدات و پوشش های بیمه نامه انجام می شود. 

نگاهی کوتاه به شرکت بیمه پارسیان

بیمه پارسیان فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد و پس از گذشت ۲ دهه از فعالیت خود، تبدیل به بزرگ ترین بیمه خصوصی کشور شد. این بیمه پیش از سال ۸۲ خدمات خود را صرفا به کارکنان بانک پارسیان ارائه می کرد؛ اما از این تاریخ به بعد عموم مردم را زیر چتر پوشش های بیمه ای خود قرار داد.

بیمه پارسیان محصولات خود را هم در اختیار افراد حقیقی قرار می دهد و هم شرکت ها و موسسات می توانند تحت پوشش این بیمه ها قرار  گیرند. این شرکت رسالت خود را این طور تعریف کرده است:

«ایجاد سازمانی با تراز جهانی ، رقابت پذیر، متعهد نسبت به جامعه و پیشگام در ارائه خدمات متمایز به اشخاص حقیقی و حقوقی، برای پوشش ریسک ها و جبران خسارت ها اصلی ترین رسالت این بیمه است. همچنین بیمه پارسیان ارائه خدمات مشاوره در زمینه مدیریت ریسک و ایمنی را که شامل شناخت، ارزیابی، تجزیه، تحلیل و تفکیک ریسک می شود نیز، به عنوان بخشی از این رسالت تعریف کرده است. بیمه پارسیان هدف خود را تامین صحیح ترین بیمه نامه ها برای تامین و  گسترش حداکثر پوشش بیمه ای  همراه با کاهش هزینه های بیمه گذاران می داند.»

بیمه پارسیان خدمات بیمه ای زیر را ارائه می کند:

بیمه خودرو (بدنه و شخص ثالث) بیمه زندگی بیمه مسئولیت بیمه آتش سوزی بیمه باربری بیمه حوادث بیمه تکمیلی درمان  بیمه مهندسی بیمه انرژی بیمه کشتی و هواپیما بیمه خاص

در میان خدمات این شرکت، بیمه های خودرویی و به خصوص بیمه بدنه، شناخته شده ترین محصول این شرکت در میان مردم است. سطح توانگری بالا، تعداد مراکز بالای جبران خسارت، پوشش های گسترده و امکان خرید نقد و اقساط بیمه بدنه، باعث شده که بیمه پارسیان جایگاه خوبی در میان بیمه گذاران کسب کند. اطلاعات کامل در مورد بیمه پارسیان در بیمه بازار https://bimebazar.com/companies/parsian-insurance در دسترس شماست.

 

بیمه بدنه و پوشش های آن

در این که بیمه بدنه یکی از ضروریات خودرو است و باید به اندازه بیمه شخص ثالث به آن اهمیت داد، شکی نیست. این بیمه تمام خسارت هایی را که به دلیل سرقت، حوادث طبیعی و البته تصادفات که صاحب خودرو مقصر آن است، پرداخت می کند. به عبارت دیگر مکمل بیمه شخص ثالث محسوب می شود. بر همین اساس، این بیمه پوشش های زیر را ارائه می کند:

پوشش های اصلی بیمه بدنه بیمه پارسیان پرداخت خسارت حوادث و تصادفات خودرو با سایر خودروها یا اجسام ثابت و متحرک دیگر پرداخت خسارت سرقت کلی و سرقت جزئی (به سرقت رفتن خودرو و صدمات وارد شده به وسایل اصلی خودرو)  جبران هزینه خسارت های به بار آمده در جریان نجات، انتقال و یا یدک کش کردن خودروی آسیب دیده به محل تعمیرگاه پرداخت خسارت های ناشی از سقوط، واژگونی، آتش سوزی، صاعقه و انفجار خودروی بیمه شده پرداخت خسارت باتری و لاستیک ها الحاقیه ها (پوشش های اضافی) بیمه بدنه بیمه پارسیان پرداخت خسارت سرقت درجا یا سرقت قطعات خودرو مثل آینه، رینگ، سیستم پخش موسیقی و سایر قطعات. پرداخت خسارت وارد شده در اثر بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله، طوفان، بارش سنگین برف و تگرگ. پرداخت خسارت رنگ خودرو ناشی از پاشیده شدن اسید و مواد شیمیایی. پرداخت خسارت نوسانات قیمت خودرو (حداقل ۲۰ درصد تا حداکثر درصدِ مازاد بر سرمایه بیمه شده جبران خواهد شد). پرداخت خسارت رنگ بدنه خودروی بیمه شده در اثر کشیده شدن میخ و سایر اجسام تیز. پرداخت خسارت افت قیمت خودروی بیمه شده در اثر تصادف یا هر حادثه طبیعی و غیرطبیعی دیگر (به صورت پرداخت مبلغ افت قیمت بر اساس فرانشیز بیمه). پرداخت هزینه های ایاب و ذهاب در مدت زمان انجام تعمیرات خودرو در تعمیرگاه، به مدت حداکثر ۳۰ روز در سال. پرداخت خسارت شکسته شدن شیشه های خودرو به دلیلی غیر از تصادف مثل تغییرات شدید آب و هوایی یا شکستن عمدی شیشه های توسط سایر افراد. پوشش ترانزیت در صورت وارد شدن خسارت در خارج از کشور. پرداخت هزینه های توقف یا خواب ماشین برای خودروهای حمل بار، مسافر و خودروی شخصی.

بیمه پارسیان الحاقیه های بیمه بدنه را جدا از پوشش های اصلی ارائه می کند که بیمه گذاران می توانند هر مورد را بسته به نیاز خود، به طور جداگانه خریداری کنند. 

درصد جبران خسارت های بیمه بدنه پارسیان

حداکثر میزان جبران خسارت های وارد شده به خودرو توسط بیمه بدنه، سقف تعهدات بیمه نامه است. با این حال هر پوشش، درصد پرداخت مشخصی دارد که در ادامه فهرست شده اند:

 شکستن شدن شیشه اتومبیل: تا سقف ۸۰ درصد ارزش روز شیشه و هزینه نصب سرقت لوازم خودرو (سرقت جزئی): تا سقف ۵ درصد از ارزش خودرو یا جبران کلیه یا بخشی از لوازم سرقت شده سرقت کلی (سرقت خودرو): تا ۸۰ درصد ارزش خودرو خسارت های باتری و لاستیک: پرداخت ۵۰ درصد قیمت باتری و لاستیک نو  هزینه رفت و آمد پس از حادثه: حداکثر تا ۳۰ روز در سال و روزانه به مبلغ ۳ هزار تومان بلایای طبیعی (مثل سیل و زلزله): تا سقف ۷۰ درصد مبلغ خسارت های وارد شده پاشیده شدن رنگ، مواد شیمیایی و اسیدی بر روی خودرو: تا سقف ۷۰ درصد مبلغ خسارت های وارد شده جبران خسارت در خارج از کشور یا پوشش ترانزیت نوسانات قیمت خودرو: تا سقف ۲۵، ۵۰ و یا ۱۰۰ ارزش روز بیمه تصادف و حوادث: تا ۹۰ درصد خسارت های وارد شده خرید بیمه بدنه پارسیان

بیمه بدنه پارسیان را می توان یکی از معتبرترین بیمه های کشور دانست؛ پوشش های گسترده، درصد جبران خسارت ها بالا و وجود شعب، نمایندگی و مراکز جبران خسارت متعدد، از جمله مزایای این بیمه است. برای بررسی شرایط خرید نقد و اقساط، پوشش ها و سایر اطلاعات مرتبط، بیمه بازار https://bimebazar.com/ به عنوان مرجعی کامل در اختیار شماست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انتقال سند سهام آلومینیوم جنوب برای مطالبات بازنشستگان
  • عدالت اجتماعی برای شب بازارهای مشهد، دردسرساز شد 
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی